Bouchard otkrila šta je na dejtu dobila od dečka s Twittera

Oborio je s nogu

Bouchard otkrila šta je na dejtu dobila od dečka s Twittera

Teniserka Eugenie Bouchard očito nije pogriješila što je na dejt izašla sa neznancem. 

Zbog opklade na Twitteru za vrijeme Superbowla ova 22-godišnja teniserka je morala izaći sa momkom po imenu John Goehrke, kojeg uopšte ne poznaje, a čini se da se nakon prvog dejta između njih rodila hemija.

Bouchard je otkrila u razgovoru za inostrane medije da će sigurno biti novog viđanja sa Johnom. 

"Najbolji dejt ikada. Pokupio me je kod mog hotela kao džentlmen, kupio mi je mali poklon i uživali smo na utakmici uz teren.. Sretna sam da je normalan. Sigurno će biti drugog dejta", izjavila je ona. 

Putem društvenih mreža Bouchard je otkrila i što joj je momak s Twittera poklonio kada su se vidjeli. U pitanju je par Tifany minđuša koji je kod ljepšeg spola na dobrom glasu, a obzirom da je poklon oduševljeno pokazala, nema sumnje da ju je John "oborio s nogu". 

Ne preostaje nam ništa drugo osim da pratimo razvoj daljih dešavanja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti