Brazilski fudbaler brutalno izmasakriran zbog djevojke
Fudbaleri u Brazili su stalna meta kako mafijaša, tako i običnih lopova. Često možemo vidjeti da su fudbaleri u ovoj zemlju napadnuti ili da su ostali bez vrijednih stvari

Otkriven razlog ubistva

Brazilski fudbaler brutalno izmasakriran zbog djevojke

Midhat Šljivak

Brazilski fudbaler Daniel Correa (24) brutalno je ubijen u subotu uvečer.

Posebno je šokantan način na koji se ubistvo desilo. Correa je pronađen kastriran i izmasakriran pored puta, a ubice su htjele čak i glavu da mu odsjeku.

Nekoliko dana kasnije otkriven je i razlog ubistva. Jedan od napadača odlučio se osvetiti jer je njegova bivša djevojka otišla sa Correom u stan.

Pojavila se svjedokinja koju napadači nisu primijetili, a ona je otkrila šta se dešavalo u stanu:

"U stan su upala četvorica napadača, a jedan od njih je imao mačetu. Čula sam kako ubijeni moli za milost, ali nisam vidjela ubistvo jer sam bila prestrašena. Čula sam šta su uradili i zatim sam vidjela njegovo tijelo u lokvi krvi. Potom su ubacili leš u kamion i otišli su", rekla je svjedokinja.

Correa je igrač Sao Paola, a igrao je na posudbi u drugoligašu Sao Bentu.

Top Komentari

Babo
Divlji svijet!
15 1
karlhajncbrazzzo
Čuj brutalno “izmasakriran”?! Zar može biti i lijepo masakriran?
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti