Breaking news: Otkriveno šta je važnije za pobjedu, snaga ili izdržljivost
(Foto: Printscreen)

Džumhur vs Tuka

Breaking news: Otkriveno šta je važnije za pobjedu, snaga ili izdržljivost

Sretoše se Damir Džumhur i Amel Tuka na benzinskoj stanici, obojica u reprezentativnim makinama, petsto na sat što idu. Pogledaše jedan drugog puni samopouzdanja.

Šta je bitnije, Damirova snaga ili Amelova izdržljivost. "Nabrat" će ga pa će se pokazati. Šta se međutim desi kada je ovo dvoje u nečemu objedinjeno? U breaking newsu Hifa Petrol otkriva da postoji takvo što - novo H Plus premium gorivo obogaćeno aditivima najnovije generacije.

Ova goriva svakom vozilu donose vrhunske performanse, veću snagu i izdržljivost, te poboljšanu ekonomičnost.

Budući da se svakodnevno kolebamo između pravih rješenja i prinuđeni smo na kompromise, Hifa Petrol se pobrinula da barem izbor goriva ne bude još jedan od kompromisa u nizu.

Imajući u vidu da se potrebe potrošača stalno mijenjaju, Hifa Petrol je predstavila gorivo posljednje generacije, čija je jedinstvena formula razvijena u saradnji sa britanskom korporacijom, svjetskim liderom u proizvodnji aditiva.

"Damir Džumhur je sinonim za nevjerovatnu snagu, dok je Amel Tuka drugo ime za maksimalnu izdržljivost. Iz tog razloga smo i odabrali ova dva šampiona za zaštitna lica kampanje", vlasnik i direktor kompanije Hifa Petrol, Hajrudin Ahmetlić.

Top Komentari

Mesa.Sabanadzovic
Izdrzljivost caruje snaga klade valja
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi