Sa današnje konferencije za medije na kojoj je predstavljeno novo, visokokvalitetno gorivo

H Plus za vrhunske performanse

Gorivo šampiona: Džumhur i Tuka zaštitna lica Hifa Petrol kampanje

Damir Džumhur sinonim je snage u sportu, Amel Tuka izdržljivosti. Te su činjenice iskoristili u Hifa Petrol korporaciji kada su pokrenuli promotivnu kampanju novoga H Plus premium goriva.

Dvojac vrhunskih sportista po uzoru na evropske kolege promovirao je ovo gorivo i putem video spota, okušajući se na automobilskoj stazi umjesto na atletskoj ili teniskom terenu. Bili su zadovoljni, novo gorivo ispunilo je kriterijume i snage i izdržljivosti.

Nova H Plus premium goriva obogaćena su aditivima najnovije generacije i svakom vozilu donose vrhunske performanse, te poboljšanu ekonomičnost.

"Snaga i izdržljivost nisu od presudne važnosti samo u sportu. Mnoge utakmice se igraju na terenima i mnogo dalje od sportskih, a vrhunski rezultati se postižu i u poslovnom svijetu. Svakodnevno pravimo odabire i kompromise. Zato smo se mi iz kompanije Hifa Petrol pobrinuli da izbor goriva ne bude još jedan od kompromisa" izjavio je direktor maloprodaje u kompaniji Hifa Petrol, Vasilij Jenko, na konferenciji za medije održanoj povodom predstavljanja novih H Plus premium goriva prilagođenih potrebama potrošača.

Kompanija Hifa Petrol je najuspješnija naftna kompanija u BiH, te s toga ima odgovornost da postavlja standarde poslovanja i unapređenja usluga na domaćem tržištu. To je proces koji zahtijeva ulaganja u ljudske i materijalne resurse, čiji je konačni cilj unaprijediti sve segmente poslovanja, kako bi se ispunila očekivanja tržišta i pružili adekvatni odgovori na potrebe potrošača, saopćili su iz ove kompanije.

Domaće kompanije trebaju podržati domaće sportiste i ovo je bila idealna prilika za saradnju sa Džumhurom i Tukom. Upravo je uspjeh ono što je zajedničko kompaniji Hifa Petrol i ovim bh. sportistima. Amel i Damir su šampioni na sportskim terenima, a Hifa Petrol u naftnoj industriji, što potvrđuje i činjenica da je Hifa Petrol već nekoliko puta proglašena za najuspješniju naftnu kompaniju u BiH, prema konačnim finansijskim rezultatima.

"Ovo je najznačajniji projekat Hifa Petrola u posljednjih deset godina i najveći iskorak jedne bh. kompanije u naftnoj industriji. Međutim, ovo ne bi bilo moguće bez naših uposlenika. Veoma sam ponosan na naš tim, zato što iz dana u dan postižemo sve bolje i značajnije rezultate na tržištu sa izuzetno jakom konkurencijom", istakao je vlasnik i direktor kompanije Hifa Petrol, Hajrudin Ahmetlić i dodao da su se prošle godine odlučili na promjenu vizuelnog identiteta, te nakon 12 godina postojanja promijenili logotip kompanije.

"Sa uvođenjem novih H Plus premium goriva započinjemo i proces rebrendinga naših benzinskih stanica i vozila za prevoz naftnih derivata. Svjesni smo da usluga mora biti premium i da svi naši
potrošači zaslužuju vrhunsku uslugu i proizvode. To je ono po čemu želimo da nas razlikuju od ostalih i prepoznaju kao lidera na tržištu", naglasio je Ahmetlić.

Kada je H Plus u pitanju, to su nova, visokokvalitetna goriva posljednje generacije, čija je jedinstvena formula razvijena u saradnji sa britanskom korporacijom, svjetskim liderom u proizvodnji aditiva.

Nova H Plus premium goriva u prodaji su na svim Hifa Petrol benzinskim stanicama širom Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi