Mladu zvijezdu proganja zaluđena TikTokerka - Snimci iz kreveta prešli su granice

Breckie krenula svim silama na Connora

Mladu zvijezdu proganja zaluđena TikTokerka - Snimci iz kreveta prešli su granice

Midhat Šljivak

Poznata TikTokerka Breckie Hill uvjerena je kako joj je dečko mlada NHL zvijezda Connor Bedard. Ova djevojka zaluđena je 18-godišnjakom i svima ga predstavlja kao svog dečka.

Breckie Hill poznata je TikTokerka u Sjedinjenim Američkim Državama. Ovu djevojku prati više od tri miliona ljudi, a ona je zbog pažnje koju dobija potpuno izgubila vezu s realnošću.

Dokaz tome je da brutalno proganja mladu NHL zvijezdu Connora Bedarda. Breckie snima lažna videa na kojima je zajedno sa zvijezdom Chicago Blackhawksa. Jedan takav je šokirao sve.

Ona je postavila video dok sjedi u krevetu, a zatim se pojavljuje momak koji je hvata za lice. Usred videa je postavljen nadimak 'Bedsyy' uz crveno srce.

@breckiehill

♬ i ghosted a guy in high school audzs - user46878000504
Oglasi

Nema apsolutno nikakvih dokaza da je ovo ruka 18-godišnjeg hokejaša i svi su uvjereni kako je ova djevojka zapravo samo zaluđena mladom zvijezdom i da ga zbog toga uhodi i proganja na ovakav način.

Nije to prvi, a ni posljednji put da pravi ovakve stvari. Problem je što to dijeli s velikim brojem ljudi i poprilično kalja ugled talentovanog mladića.

Danas međutim u svijetu se može sve. Ova djevojka se ne boji nikakvih posljedica iako su joj stigle prijetnje da prestane da uznemirava momka koji je tek na početku karijere.

Connor Bedard je ove godine izabran kao prvi pik NHL drafta. Počeo je jako dobro profesionalnu karijeru i ima pet golova i dvije asistencije u 11 odigranih utakmica.

Blackhawksi su kao i prošle godine loše ušli u sezoni i imaju omjer od četiri pobjede i sedam poraza.