Mašina je za koševe, ali brkovi su ono što privlači mnogo više pažnje

Najpoznatiji brkovi sa košarkaški parketa

Mašina je za koševe, ali brkovi su ono što privlači mnogo više pažnje

Sponzorski tekst
Teme:

Košarkaš univerziteta Gonzaga Drew Timme (22) poznat je kao izuzetan strijelac na parketu, ali njegovi brkovi su ono što privlači veliku pažnju.

Drew Timme je fenomenalan košarkaš. To konstantno pokazuje na univerzitetu Gonzaga, gdje ulazi u svoju posljednju sezonu uz odlične poenterske učinke od preko 20 poena po meču.

Ipak, ono čime Drew privlači veliku pažnju su njegovi brkovi. On se često na terenu pojavi s njima i pogledi se automatski zapute prema njemu.

Drew se maksimalno trudi da održava brkove. Jasno je to vidljivo jer je svaka dlaka u "konac" precizno izrezana i izgledaju zaista odlično.

Činjenica da sada koledž igrači mogu uzimati novac za reklame, sigurno će Timmeu dobro doći jer će biti dosta interesa za njegovim brkovima.

Vjerovatno brojne kompanije smatraju njegove brkove privlačnim za reklamu i ponuda sasvim sigurno neće nedostajati.

Ako ne uspije kao košarkaš 22-godišnji Amerikanac karijeru može nastaviti i kao model jer očigledno dobro zna privući pažnju. Njegovi brkovi su dokaz da to radi itekako dobro, pa je on odavno istinski hit.

Naravno, i njegov univerzitet često posvećuje pažnju brkovimai smatraju ih njegovim talismanom.

Novembar je i ove godine Movember

Novembar je mjesec muškog zdravlja. Pridruži se i ti pokretu Movember, pusti brk, podigni svijest o važnosti muškog zdravlja! Neka vam u naviku pređu redovni preventivni pregledi. Budite i vi dio dm Movember pokreta i pustite bradu i brkove. U svojoj omiljenoj dm prodavnici ili na dm online shopu pronađite posebno odabrane proizvode za mušku njegu. U periodu od 9.11. do 22.11.2022. kupovinom proizvoda za mušku njegu sakupite 20x više bodova na vašoj digitalnoj dm active beauty aplikaciji. Ponudu dm online shopa možete pogledati na dm-drogeriemarkt.ba