Fotografije s mature Bronnyja Jamesa izazvale odvratne komentare

Nevjerovatno

Fotografije s mature Bronnyja Jamesa izazvale odvratne komentare

M. Šljivak

LeBron James JR dobio je zaista odvratne komentare na fotografijama s mature.

Sin velike NBA zvijezde LeBrona Jamesa ponosno je pozirao s djevojkom koju je pozvao na maturu.

Međutim, fotografije koje je objavio izazvale su odvratne komentare, posebno od strane Afroamerikanaca koji su bijesni jer je Bronny na maturu poveo djevojku koja je bjelkinja.

Rasne podjele u Americi su itekako prisutne, posebno u posljednjih nekoliko godina. Često se govorilo o nasilju nad afroameričkom populacijom i očigledno ih je potez sina NBA zvijezde.

[twitter]https://twitter.com/siirahdoyah/status/1527077465369325571[/twitter]

Oglasi

Jezive i brutalne komentare ostavljali su na fotografije Bronnyja s djevojkom, a u zaštitu je stao igrač američkog fudbala Robert Griffin III.

"Ostavite djecu na miru. Jadno je što ismijavate Bronnyja zbog djevojke koju je poveo na maturu. Pustite ih da uživaju u svom danu", napisao je on.

Bronny je trenutno treća godina srednje škole Sierra Canyon i prognoze su da će za dvije godine biti biran u drugoj rundi NBA drafta.

Njegov otac je s druge strane jedan od najboljih košarkaša koji su se pojavili, ali ni to nije pomoglo njegovim Lakersima da ove sezone uđu u doigravanje iako je LBJ imao prosjek od preko 30 poena, osam skokova i šest asistencija po meču.

Top Komentari

Sars33
**** vas vise rasa...
0 0
Mele
Cura lijepa kao lutka, nije plasticarka.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi