Ni slavne tatice ne pomažu - Osiguranje hladnokrvno ispratilo sinove velikih zvijezda

Nisu im dozvolili ulazak

Ni slavne tatice ne pomažu - Osiguranje hladnokrvno ispratilo sinove velikih zvijezda

Midhat Šljivak

Sinovi dvije apsolutne legende, LeBrona Jamesa i Shaquillea O'Neala, zaustavljeni su pri pokušaju ulaska na zabavu u Hollywoodu. Iako su sinovi zvijezdi, tatice Bronnyju i Shareefu nisu mogle pomoći, pa ih je osiguranje mirno ispratilo sa zabave.

Bronny James i Shareef O'Neal ostali su bez provoda u večernjim satima ponedjeljka. Došli su na rođendansku zabavu reperice Saweetie u Hollywoodu, no tamo očigledno nisu bili pozvani.

Pokušaj ulaska na zabavu završio je neslavno. Osiguranje im nije dozvolilo ulazak, pa su James i O'Neal s grupom morali da napuste mjesto na kojem se zabava održavala.

TMZ navodi da sinovi NBA legendi vjerovatno nisu imali pozivnice i da su pokušali 'na ime' ući na proslavu. Ovdje im se to nije isplatilo i morali su pognute glave otići s mjesta događaja.

Oglasi

Osiguranje nije imalo previše problema da ih se riješi. Nisu klinci imali namjeru praviti incidente, pa su mirnim putem otišli dalje.

Sigurno je to međutim da su bili poprilično posramljeni. Ne dešava se svaki dan da sinovi velikih zvijezda tek tako budu odbijeni jer su navikli da sve dobiju veoma lagano.

Ipak, Hollywood je druga priča. Nisu bili pozvani na zabavu, nisu mogli ni ući bez obzira na ime, pa su James i O'Neal zabavu morali da potraže negdje drugo.

Bronny James od naredne sezone košarku igra na koledžu Južna Kalifornija (USC). Očekuje se da će tu provesti samo jednu godinu i da će se potom otisnuti među profesionalce i da će zaigrati s ocem u NBA ligi.

Njemu se predviđa izbor u prvoj rundi drafta i pretpostavlja se da će to biti između 15. i 25. pika.

S druge strane Shareef O'Neal je profesionalac od prošle godine nakon što je išao na UCLA i LSU univerzitete. Trenutno je član Ignite tima u NBA G ligi.

Oglasi