Sin LeBrona Jamesa na matursku zabavu doveo zgodnu plavušu, mnogi su je odmah "razotkrili"

Da li je to ljubav ili nešto drugo?

Sin LeBrona Jamesa na matursku zabavu doveo zgodnu plavušu, mnogi su je odmah "razotkrili"

E. Škorić

Sin NBA zvijezde LeBrona Jamesa (38), Bronny James (18), ponovo se našao u centru pažnje i to zbog pojavljivanja na maturi sa zgodnom djevojkom.

Bronny je nstariji sin jedne od najvećih legendi NBA lige. Njega vide kao istakunto NBA lige. Pohađao je srednju školu Sierra Canyon, nedaleko od Los Angelesa, a za njega su se interesovale razne univerzitetske ekipe poput Dukea, Ohija, UCLA, Michigana, Kansasa...

Vjeruje se da je, poput oca, jako talentovan i da ga čeka velika NBA karijera. Već sada sa 18 godina je "težak" milione jer i sam ima razne sponzorske ugovore, naravno sve je lakše zbog činjenice da je sin jednog od najvećih u povijesti američke i svjetske košarke...

Odlučio je igrati košarku za USC Trojans, tim koji predstavlja Univerzitet Južne Kalifornije u LA, a to će ga dodatno približiti NBA ligi i njegov potencijalni san da zaigra zajedno sa slavnim ocem.

Bronnyjev privatni život također je privukao značajnu pažnju, posebno nakon što su ga nedavno vidjeli zajedno sa jednom plavom ljepoticom na maturskoj večeri. Par je fotografisan zajedno, pokazujući privrženost i dodajući ulje na spekulacije o statusu Bronnyne veze.

Oglasi

Prošle godine Bronny je na društvenim mrežama podijelio niz fotografija na kojima se nalazi s istom djevojkom, Peyton Gelfuso. Peyton, elegantno odjevena u haljinu, pratila je Bronnyja, koji je izgledao ozbiljno u crnom odijelu na maturskoj večeri. Uz značajnu prisutnost na internetu i preko četrdeset pet hiljada pratitelja na društvenim mrežama, Peyton je postala predmetom interesa i nagađanja među fanovima.

Nakon što su slike Bronny i Peyton Gelfuso s maturske večeri postale viralne, fanovi NBA lige na Twitteru su pisali razne komentare, a neki su zauzeli prilično kritičan pristup.

Bronnyna djevojka suočila se s oštrim komentarima i bila je izložena online podsmijavanju određenih pojedinaca na platformama društvenih medija.

Izraz "kopač zlata" neki su koristili kako bi doveli u pitanje motive njihove veze, iako nema konkretnih dokaza koji bi poduprli takve tvrdnje. Pojavljivanje para na maturskoj večeri, zajedno s njihovom grupom, privuklo je pozornost jer su s događaja otišli u luksuznim automobilima, što je dodatno potaknulo nagađanja o njihovoj vezi.

[instagram]https://www.instagram.com/p/ChOXNuGLRGD/[/instagram]

Međutim, važno je zapamtiti da je Bronny James, sin jedne od najpoznatijih košarkaških zvijezda u Sjedinjenim Državama, navikao na pozornost i pritisak koji dolazi s njegovim prezimenom. Usklađivanje privatnog života i košarkaških obaveza može se pokazati izazovnim, ali očekuje se da će Bronnyjeva odlučnost i usredotočenost na igru ostati posvećeni i da će ostvariti velike ciljeve na kraju.

Oglasi