Brozovićev gest dospio u medije: Pomogao Makedonki koja je tek kasnije saznala ko je

Donirao novac za operaciju

Brozovićev gest dospio u medije: Pomogao Makedonki koja je tek kasnije saznala ko je

Veznjak Intera Marcelo Prozović je donirao blizu 3000 eura jednoj građanki Sj. Makedonije kako bi se ona mogla podvrgnuti skupoj operaciji kuka.

Hrvatski reprezentativac je o slučaju pomenute žene saznao na društvenim mrežama i odlučio pomoći. Prema pisanju FCInter1908.it, Brozović je tražio da njegova uplata ostane anonimna, ali je ovaj humani gest ipak pronašao put do medija.

Na društvenim mrežama je naime, potvrda o uplati, objavljena sa njegovim punim imenom i prezimenom i iznosom donacije.

Žena koja je uspješno operisana zahvaljujući i Brozovićevoj donaciji dala je kratku izjavu za medije u Sj. Makedoniji.

"Uzbuđena sam i sretna. Ne pratim fudbal, nikada nisam čula za njega, ali sam zaista zahvalna na njegovoj pomoći... U svakom slučaju, kada sam vidjela reakciju članova moje porodice shvatila sam da je on veoma dobar i popularan fudbaler. Pokazao je i daje dobar čovjek", izjavila je pomenuta Makedonka, pa dodala:

"Mogu mu samo reći da je onime što je uradio popravio moj život".

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Svaka čast momcino, do je pravi primjer fudbalera !
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi