Teniser ismijao Brozovićev stajling: U mraku si se oblačio?

Zabavljaju se na Instagramu

Teniser ismijao Brozovićev stajling: U mraku si se oblačio?

Brojni poznati sportaši za vrijeme pandemije koronavirusa najviše se zabavljaju na Instagramu.

Koristeći ovu društvenu mrežu u proteklom periodu mnogi su 'uživo' razgovarali sa navijačima, otkrivali dosad nepoznate stvari o sebi, a način da se zabavi našao je i Marcelo Brozović.

Fudbaler Intera često se zna pohvaliti novim tetovažama, ali sada je u liftu pozirao u ekstravagantnoj modnoj kombinaciji, odnosno trenerci sa cvjetnim uzorkom koja se nije baš svima svidjela.

S kombinacijom je toliko 'pogodio' da mu je odmah komentar ostavio teniser Fabio Fognini.

"Jesi se ti to oblačio u mraku?", upitao se se Fognini kojem je Brozović uzvratio emotikonom Epic Brozo.

Dok Brozović zabavlja javnost svojim modnim stilom, za njega na tržištu vlada prava pomama. Posljednjih sedmica posebno se dovodi u vezu s Liverpoolom koji je spreman da izdvoji 60 miliona eura koliko inače iznosi njegova otkupna klauzula.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi