Brutalno privlačna: Dončićeva djevojka pozirala u 'vrelom' izdanju

Brutalno privlačna: Dončićeva djevojka pozirala u 'vrelom' izdanju

O. Lekić

Iako ima tek 18 godina na plećima, Luku Dončića već najavljuju kao jednog od košarkaša koji će obilježiti godine koje dolaze.

Dončić je sada pod pojačanom pažnjom medija, pa je po "inerciji" i njegov privatni život o kojem se manje-više sve zna, također postao predmet velikog interesovanja. U fokusu su posebno osobe iz njegovog najbližeg okruženja, a u tom kontekstu posebno se izdvojila djevojka Anamaria Goltes.

Anamaria se inače bavi modelingom, a da joj dobro ide u poslu svjedoči i to što je postala novo lice Chreek by Lisca. Za ovaj brend se protekle sedmice razglolićena fotografisala. 

"Njezin stav i poziranje je bilo stvarno profesionalno. Predviđam joj blistavu budućnost u svijetu modelinga", kazala Maja Tatajc iz Lisce.

Ljubavna veza Dončića i lijepe Slovenke iz Zagorja traje oko dvije godine, a par je zaljubljen do ušiju čemu svjedoče i brojne fotografije na društvenim mrežama.

Top Komentari

Heller
I mati.mu je dobra
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi