Buffon "uhvaćen na djelu": Nepažljivom objavom otkrio kršenje zakona

Legendarni golman požurio...

Buffon "uhvaćen na djelu": Nepažljivom objavom otkrio kršenje zakona

Dvije stvari su sigurne kada je Gianluigi Buffon u pitanju. Legendarni golman želi još igrati, ali to sigurno neće raditi u PSG-u.

Gigi je napustio Pariz nakon jedne sezone i vjeruje se da sada traga za novim izazovom - koji će vjerovatno biti u njegovoj domovini, Italiji.

Podsjetimo, u proteklom periodu su se kao Buffonove naredne destinacije pominjali Parma, Brescia, Porto...

Buffon je danas na društvenim mrežama, uz prikladan opis, postavio fotografiju na kojoj se može vidjeti da doslovno "juri" ka novom izazovu.

"Putovanja imaju samo jedno pravilo. Nemoj se vraćati isti kakav si i otišao. Vrati se drugačiji", napisao je Buffon, ali je fotografija otkrila par detalja koji se neće svidjeti organima reda.

Naime, fotografija je otkrila da Buffon ne nosi sigurnosni pojas dok svojim automobilom juri 155km/h što je također krešenje zakona. Na autoputevima u Italiji je maksimalna dozvoljena brzina 130km/h.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi