U Mostaru sada možete da uživate u hrani koja nosi ime po Nemanji Bilbiji

Specijalitet

U Mostaru sada možete da uživate u hrani koja nosi ime po Nemanji Bilbiji

E. Škorić

Najbolji strijelac Premijer lige BiH Nemanja Bilbija dobio je burger sa svojim imenom.

Mostarski Shankly's Pub, gdje se često prate utakmice Zrinjskog ove sezone, predstavio je specijalitet - burger po imenu Bilby The Beast.

Tako će posjetioci ovog mostarskog lokala imati priliku da uživaju u sočnom burgeru koji je dobio ime po jednom od najboljih napadača i igrača ne samo ove sezone nego generalno otkako se igra Premijer liga BiH.

Iako su obično burgeri dobijali ime po igračima ili trenerima Liverpoola, ovaj put je nazvan po Bilbiji.

U Shankly's Pubu uvjeravaju da će ovaj burger biti poseban i drugačiji od ostalih, baš u čast sjajnog napadača Zrinjskog, koji trenutno vodi Plemiće ka novoj tituli, a on će, sve je to izvjesnije, dobiti laskavo priznanje za najboljeg igrača i strijelca šampionata.

Navijači Zrinjskog će svakako željeti da probaju jedan Bilby The Beast...

USKORO 📢 S ponosom najavljujemo novi burger koji se upravo dovodi do savršenstva u našoj maloj kuhinji; BILBY THE...

Posted by Shankly's Pub on Tuesday, November 9, 2021

Top Komentari

UM1905ZM
Volimo te bola!
10 13
Realist
Svi u Goge
10 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi