8

Komentari (8)

Zaccheroni
Drzite se vi rastike i motike,ipak je to vas specijalitet
Shaba
Rivalstvo na stranu lik je tata nase lige. Odlican je bio i u Borcu i u Sarajevu i u Zrinjskom. Nez sta se desilo, pa je onako otiso iz Sarajeva, volio bih da smo zadrzali ovakvog napadaca duze. Lik trpa haos.
Secerko
UM1905ZM
Volimo te bola!
Realist

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

Malmi_Suomi
Svi u Goge na trebe , Može? A to njesra od šatro burgera po imenu igrača , pa nije Messi ili Ronalno yebo vas on. I šta ovaj dole piše , bit će od " krmka"? Pa dobro ... niste svi krmad ali ima vas fine raje a ne Čovićeve SPODOBE koje žele sopstveni NACIONALNI TOR?! Mater mi je katolkinja iz Hercegovine ali ovi ovdje botovi što pišu ovdje su UJE PRAVE. FUJ FUJ
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.