Otac Dilettinog dečka tvrdi da ona ove godine neće nositi vjenčanicu

Vjenčanje neće biti održano ove godine

Otac Dilettinog dečka tvrdi da ona ove godine neće nositi vjenčanicu

E. Škorić

Brojni evropski mediji prate svaki korak italijanske voditeljice Dilette Leotte, koja ne dozvoljava da joj veliki pritisak javnosti i buka koja se stvorila poremete planove i zaustave ljubavnu romansu sa turskim glumcem Can Yamanom.

Can i Diletta su nedavno uhvaćeni u strastvenim zagrljajima tokom odmora i cijelo ljeto su praktično nerazdvojni. Ona je putovala u Istanbul da upozna njegove roditelje, rodbinu i prijatelje, ali i glumac često dolazi u Italiju.

Veza sportske novinarke/voditeljice te glumca sve je intenzivnija i jača. Fanovi su smatrali da će u augustu ove godine Diletta obući vjenčanicu i najzad se udati za Cana, no čini se da će morati da pričekaju na taj scenarij.

Otac Can Yamana, Guven Yaman, dao je neke naznake kada bi se vjenčanje moglo dogoditi.

"Prvi korak je poduzet. Nošeni su zaručnički prstenovi. Nadam se da je vjenčanje sljedeće godine", kazao je otac turskog glumca.

S obzirom da su se Can i Diletta upoznali prije svega nekoliko mjeseci, logično je da to vjenčanje ostave za sljedeće ljeto i do tada će oboje imati priliku i za ispunjenje svojih obaveza, ali i eventualno mogućnost da dodatno razmisle o svemu i da najzad donesu pravu odluku.

Oglasi

Izgleda kao da su stvoreni jedno za drugo, no stvari lako mognu da puknu. Diletta je imala neka loša iskustva u prošlosti, stoga ne želi da ide glavom kroz zid. Strpljiva je, a to strpljenje traži i od svog izabranika, koji se priprema za glumu u jednoj turskoj seriji.

Što se lijepe Italijanke tiče, ona će se posvetiti praćenju italijanske Serije A radeći za DAZN.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CRWaZ8brwRS/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CPd7jllLSzx/[/instagram]

Oglasi