Cantona o Deschampsu: Ne zanima me šta idioti pričaju

Nastavio se rat

Cantona o Deschampsu: Ne zanima me šta idioti pričaju

Rat između nekadašnjeg reprezentativca Francuske Erica Cantone i trenutnog selektora Francuza Didiera Deschampsa nastavio se novom izjavom Cantone.

Podsjetimo da je Cantona nedavno nazvao Deschampsa rasistom zato što nije pozvao, po njegovom mišljenju, dva najbolja fudbalera Francuske Hatema Ben Arfu i Karima Benzemu 'jer imaju afričko porijeklo'.

Deschamps mu je na to zaprijetio tužbom, a Cantona je i nakon toga imao hrabrosti ponovo prozivati selektora Francuske.

"Boli me briga za njegovu reakciju na moj komentar. Takve priče u kojima idioti nešto govore nestaju nakon 24 sata. Deschamps će me tužiti? To znači da će prvi put krenuti iz odbrane u napda. Vidjet će da to nije lako", rekao je Cantona i dodao:

"Deschamp, njegov agent i advokat bi trebali naučiti razliku između klevete i rasprave u društvu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi