Carroll se pojavio na vjenčanju i apsolutno svi su gledali samo u njega
Andy Carroll je napravio nevjerovatan potez (Foto: EPA)

Nije imao vremena da se presvuče

Carroll se pojavio na vjenčanju i apsolutno svi su gledali samo u njega

M. Šljivak

Napadač West Hama Andy Carroll oduvijek je privlačio pažnju, kako na terenu, tako i van njega.

Ipak, ono što je napravio u četvrtak je zaista nevjerovatno, jer se na vjenčanju sestre njegove zaručnice, pojavio u opremi kluba.

West Ham je tu noć igrao u Southamptonu, pa Carroll nije uspio da dođe na početak vjenčanja, ali je stigao na posljednjih pola sata.

Nije stigao da se presvuče. Uhvatio je taxi iz Southamptona za London kako bi se barem pojavio, ali je svakako izazvao pažnju činjenicom da jedini nije bio svečano obučen.

"Sretna sam što je AC uspio stići na vjenčanje. Stigao je taksijem iz Southamptona samo zbog ove slike", napisala je njegova vjerenica Billi Mucklow.

Ipak, njeni pratioci na Instagramu se pitaju da li je ovo šala. Jedan od njih je napisao:

"Je li ovo šala? Pa, putovao je dva sata, kako nije imao vremena da obuče odijelo"...

Naravno, dosta je i onih koji su podržali Andyja i Billi, te su im pružili punu podršku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi