Čast svima, ali pobjednik za 2017. godinu je Courtois

I, dok su svi preopterećeni planovima za večeras...

Čast svima, ali pobjednik za 2017. godinu je Courtois

Večeras u ponoć građani širom Evrope će ući u novu 2018. godinu. 

Kao što smo i navikli, svi su preopterećeni svojim novogodišnjim planovima, kao da ne postoji život poslije ponoći, ali jedan od onih koji su ostali čvrsto na zemlji i tokom današnjeg dana je golman Chelseaja Thibaut Courtios.

Naime, on je danas iskoristio priliku da u belgijskom Leuvenu posjeti svog malog prijatelja Jorga koji ima samo osam godina i boluje od leukemije. Courtois mu je odlučio poželjeti sretne praznike te mu je donio svoj dres iz Chelseaja što je sigurno jako razveselilo dječaka kojeg uskoro očekuje posljednja transplatacija koštane srži.

"Danas sam posjetio svog malog prijatelja Jorga u bolnici u Leuvenu. On ima samo osam godina i veoma je snažan u borbi protiv leukemije. Naredne sedmice imat će posljednju transplataciju koštane srži. Sretan sam što ga vidim sretnog i pozitivnog. Ostani jak, moj mali prijatelju", napisao je Courtois uz par fotografija na Twitteru.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi