Čeka se samo kraj runde: Koga briga za borbe kada je ona tu?
Foto: Instagram

Jamillette očarava ljepotom

Čeka se samo kraj runde: Koga briga za borbe kada je ona tu?

O. Lekić
Teme:

Prelijepa Jamillette Gaxiola i borilački sport na prvi pogled nemaju ništa zajedničko. Ipak, ova bujna ljepotica upravo u UFC-u zarađuje za život.

Međutim, iako je često u ringu, ona ne učestvuje u borbama. Jamillette Gaxiola je sigurno jedna od najljepših ring djevojaka na svijetu, pa vjerovatno ima i onih koji na borbe dolaze samo kako bi vidjeli nju u akciji između rundi.

Čim se pojavi u ringu pred samu borbu Jamillette "raspameti" publiku, pa je već stekla veliku popularnost, a nisu joj odmogle ni izazovne fotografije kojima svakodnevno časti svoje pratioce na društvenim mrežama.

Inače, Jamillette Gaxiola se već neko vrijeme bavi modelingom, a posao u najjačoj MMA organizaciji na svijetu joj je došao kao šlag na tortu. Samo jedan pogled na njen Instagram profil je dovoljan da se vidi zbog čega je privukla pažnju UFC-a.

Jedno je sigurno, Jamillette očekuju velike stvari s obzirom da bi joj njene obline i ljepota mogli donijeti mnogo "modeling" angažmana, a UFC bi joj, poput nekim ring djevojakama ranije, mogao biti odlična odskočna daska.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi