Fabregas pao u drugi plan: Sve na plaži je stalo kada se pojavila njegova 46-godišnja supruga

Daniella ponovo u centru pažnje

Fabregas pao u drugi plan: Sve na plaži je stalo kada se pojavila njegova 46-godišnja supruga

E. Čaušević

Španski fudbaler Cesc Fabregas nalazi se na zasluženom odmoru nakon još jedne duge sezone.

Fabregas je trenutno član Monaca, a nakon završetka sezone prvi dio odmora sa svojom porodicom proveo je u Barceloni.

Iskusni veznjak je čak trenirao samostalno u trening centru Barcelone kako bi bio što spremniji za nove izazove.

Međutim, odlučio je da je vrijeme da napuni svoje baterije i s porodicom je prije nekoliko dana doputovao u Grčku na ljetni odmor.

Ovaj 34-godišnji fudbaler je odlučio da odmor provede na Mykonosu koji je glavna destinacija u posljednje vrijeme za mnoge poznate fudbalere.

No, kada su stigli na plažu u centru pažnje nije bio Fabregas nego njegova zanosna supruga Daniella Semaan s kojom je u vezi već deset godina.

Oglasi

The couple got married in 2018

Iako Daniella ima već 46 godina pokazala je da izgleda zaista fantastično, te je za svoj izgled dobila velike pohvale na društvenim mrežama.

The iconic Spanish midfielder is with his wife Daniella Semaan

Ona iz prethodnog braka ima dvoje djece, dok s Fabregasom ima troje djece. No, i pored pet poroda Daniella izgleda zaista spektakularno.

Semaan soaked up the sun while her husband and kids played in the sea

Fabregas i Daniella svoju aferu počeli su 2011. godine iako je ona bila u braku u tom trenutku. No, ubrzo nakon toga Daniella se razvela i obznanila svoju vezu s španskim igračem.

Top Komentari

DadiG
Jao naslova. Bravo novinaru. “Sve stalo na plaži” kada se ona pojavila. Žena srednjih godina prijaznog izgleda. Zbog takvih ne staje nigdje ništa. E moj Čauševiću.
6 0
emanuelmacron
gospodjo svaka cast izgledas mocno, dvoje djece ,a ocuvana, unas ubosni rok trajanja zene 26,i razvali se ko krava,a muskarci zive picke ,pogledajte komentare nase omladine,a inace su godiste ove gospodje ,da su culi kad za bonton, znali bi seljacici da se zena nikada nepita za godine. Nikada u evropi necete cuti ;starka baba,od omladine samo u bosni.A BOSANSKA omladina kada dodje u evropu odma rastava braka.
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi