11

Komentari (11)

spectron
Čaušević i sad drkicu baca na Wandu :')
emanuelmacron
gospodjo svaka cast izgledas mocno, dvoje djece ,a ocuvana, unas ubosni rok trajanja zene 26,i razvali se ko krava,a muskarci zive picke ,pogledajte komentare nase omladine,a inace su godiste ove gospodje ,da su culi kad za bonton, znali bi seljacici da se zena nikada nepita za godine. Nikada u evropi necete cuti ;starka baba,od omladine samo u bosni.A BOSANSKA omladina kada dodje u evropu odma rastava braka.
Manager
napušiš se BOSANSKOJ omladini ;) :D pozz pusa .. :D
emanuelmacron
****m omladinca od 31 godinu i jos uvijek drka na ove slicice,a mati mu u drugoj sobi se **** sa ocem,moj jado i dodji da ti popusim imas od mene gratis i guzenje kad vec volis biti nastran.
Arnel925
Jao jarane imaš toliko love a qaras starku
MethodMan
Starka je samo za medije, a kara on mladjr ko i svaki drugi
miki30
Kae sve na plaži je stalo. Jes i neka riba, jbt!
_ZIJAGA_
Naslov je samo jedan od dokaza da Causevic, Skoric i Sljivak nisu VIDJELI GOLO ZENSKO TIJELO UZIVO..sve sto vide, to je na DRUSTVRNIM MREZAMA..i SLAJFAJU na to..
Manager
Kada Vam 12 godina (koliko sam proveo školujući se) nije "išlo od ruke", i kada 12 godina bježite od knjige, onda je sasvim jasno da ni narednih 4-5 godina nećete biti ništa bolji. Najviše što sam pročitao bila je neka zanimljiva sportska vijest u dnevnom časopisu, i to bi čitao na preskok, pri tome više pozornosti posjećivao kojekakvim "golotinjama" na kraju svake novine. ? (Objavljeno 24. Jula 2009. E. Škorić – Kolumne)
user1583752673
Porn. Porn. Ba
DadiG
Jao naslova. Bravo novinaru. “Sve stalo na plaži” kada se ona pojavila. Žena srednjih godina prijaznog izgleda. Zbog takvih ne staje nigdje ništa. E moj Čauševiću.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.