Četiri asa: Najbolji selfie svih vremena!

Legende promovisale oficijelnu loptu za SP

Četiri asa: Najbolji selfie svih vremena!

Ricardo Kaka pobrinuo se za vjerovatno najbolji fudbalski selfie svih vremena. Četiri asa, četiri velikana fudbalske igre i četiri osvajača Svjetskih prvenstava na jednoj slici i to za rođendan Alessandra Del Piera. U najmanju ruku moćno!

Selfie je nastao tokom manifestacije i snimanja reklame u Moskvi, koje za cilj imaju promociju oficijelne lopte za Svjetsko prvenstvo u Rusiji - Telstar 2018. 

Osim Zidanea, Kake, Xabi Alonsa i Del Piera među promotorima je bio i Lucas Podolski. 

Hijerarhijski su osvajali Svjetska prvenstva: 1998. (Zidane), 2002 (Kaka), 2006. (Del Piero), 2010. (Alonso), 2014. (Podolski).

Adidas i Zidane sada se pitaju: Ko je sljedeći?

Četvorka sa selfiea pak ima veličanstvenih 405 nastupa u dresovima svojih reprezetacija, dvije Zlatne lopte, četiri naslova FIFA igrača godine, pet osvojenih Liga prvaka  i bezbroj naslova prvaka nacionalnih prvenstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi