Chicharitovu suprugu napali zbog gole fotografije, njen odgovor sve je ostavio bez teksta

Proslavila Dan zemlje

Chicharitovu suprugu napali zbog gole fotografije, njen odgovor sve je ostavio bez teksta

Edmir Škorić

Sarah Kohan, supruga meksičkog napadača Javier Chicharita Hernandeza, dospjela je u centru pažnje zbog jedne objave na Instagramu.

U čast Dana planete Zemlje, koji se obilježava 22. aprila, opet se fotografisala potpuno gola i uz to je u drugom stanju. Iako je to što radi njena lična stvar, nije prošla bez žestokih kritika, ali imala je pravi odgovor.

"Dva zemaljska dana u nizu bila sam trudna", poručila je, aludiravši da je bila trudna i u ovo vrijeme prošle godine.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B_SlYyAleOD/[/instagram]

"Nadam se da vam je ovo vrijeme karantene pomoglo da razmislite o tome kako bolje možemo brinuti o ovome svijetu za nas, buduće generacije i svu floru i faunu koji zemlju zovu domom… i ne uzimajte zdravo za gotovo. Meni se to dogodilo. Dan zemlje je svaki dan", napisala je Sarah.

"Čini se da poruka nema nikakve veze sa fotografijom", direktno ju je napao jedan od fanova, a drugi je napisao da je to "draga moja isključivo potreba da dobiješ simpatije i lajkove". Najviše ju je pogodila ironična poruka da "mora da su tvoji roditelji baš ponosni..."

[instagram]https://www.instagram.com/p/B_QFqA5lvyb/[/instagram]

Supruga meksičkog napadača je uzvratila odgovorom direktno na poruke ispod objavljene fotografije: "Vrlo su ponosni. Jaka sam obrazovana žena koja se ne stidi svog tijela niti prirodnog oblika. Svi bismo se trebali ugodno osjećati u vlastitoj koži. Odlučila sam da pokažem ovu ranjivostv jer stvarno vjerujem da golo tijelo znači samo ljepotu", genijalno je odgovorila Sarah.

[instagram]instagram.com/p/B-vaBvIFxDq/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B-AmlHPFiF4/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B-AVRdxlTmY/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B912ACOlZbC/[/instagram]