Cijela Hrvatske je sinoć slavila, a Kovačić je bio tužan: Zbogom, prijatelju...

Preminuo mu drugar

Cijela Hrvatske je sinoć slavila, a Kovačić je bio tužan: Zbogom, prijatelju...

Iako je cijela Hrvatska sinoć slavila plasman u veliko finale Mundijala, vezni fudbaler ove reprezentacije Mateo Kovačić je bio veoma tužan. 

Njega je izrazito potresla vijest o smrti prijatelja Edvina Hodžića koji je izgubio život nakon što mu je srce u snu prestalo raditi.

Kovačić i Hodžić su prijatelji još od djetinstva jer su igrali skupa u mlađim kategorijama LASK-a iz Linza, a fudbaler Real Madrida se preko Instagrama oprostio od njega.

"Počivaj u miru moj dragi prijatelju iz djetinstva", napisao je Kovačić uz fotografiju Hodžića.

Podsjetimo, Hodžić je rođen u Austriji, a porijeklo vuče iz okoline Tuzle. Većinu karijere je proveo u ekipama iz Austrije, a posljednji klub mu je bio njemački Schalding.

Top Komentari

kingkong1
mateo bravo
13 2
Zoilomas
Tusno ,
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi