Cijeli svijet se smije Gonzalu Higuainu
Foto: EPA

Obrukao se fotošopom

Cijeli svijet se smije Gonzalu Higuainu

M. Šljivak

Argentinac Gonzalo Higuain oštro je kritikovan zbog viška kilograma koje ima i koji su vidljivi na gotovo svakoj utakmici Juventusa.

Ipak, usprkos tome ovaj sjajni napadač igra odlično u dresu Stare dame, no očito mu komentari oko viška kilograma veoma smetaju.

Tako je odlučio da se pomoću fotošopa riješi stomaka. On je objavio fotografiju s prijateljem, na kojoj se jasno vidi da je fotošopirao fotografiju.

To je dovelo do sužavanja fotografije, pa su stomaci na fotografiji djelovali manji i atraktivniji.

Ova fotografija napadača Juventusa je izazvala zaista ogromnu pažnju na društvenim mrežama. Cijeli svijet se smije lošem fotošopu, ali i Higuainu, koji je pokušao ovako nešto napraviti.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi