Na terenima Serije A se pojavilo novo lice: Albanka bi mogla zasjeniti i Dilettu Leottu

Cindy Marina očarala Italijane

Na terenima Serije A se pojavilo novo lice: Albanka bi mogla zasjeniti i Dilettu Leottu

E. Škorić

U četvrtak navečer je Milan na San Siru savladao Romu s 3:1 u meču 20. kola italijanske Serije A.

Rossoneri su iako oslabljeni ostvarili značajnu pobjedu i ostaju u utrci za Scudetto, dok je Mourinhova Roma ponovo zakazala i daleko je od nekih većih ostvarenja u ovoj sezoni.

Golove za Milan postigli su Olivier Giroud iz penala u osmoj minuti, Junior Messias u 17. i Rafael Leao u 82. minuti, a Ibrahimović je na kraju promašio penal. Jedini gol za Rimljane postigao je Tammy Abraham u 40. minuti.

Derbi na San Siru ujedno je bio prilika da Italijani upoznaju mladu i zgodnu novinarku Cindy Marina, Albanka rođena u Chicagu. Zanimljivo da je bivša učesnica Miss Univerzuma prethodno bila odbojkaška reprezentativka Albanije.

Marina je rođena u Chicagu i dobila je ime Cindy prema slavnom modelu Cindy Crawford. Otac joj je igrao amaterski nogomet u Albaniji, a majka je bila odbojkašica u Albaniji i Italiji.

Krenula je majčinim stopama, stigla je do seniorske reprezentacije Albanije, postavši najmlađa igračica u povijesti te reprezentacije - sa samo 17 godina.

Oglasi

Međutim, rano se povukla iz Albanije i postala je dopisnik programa Oversport koji prenosi utakmice Serije A u Albaniji i na Kosovu. Osim toga, ona je pratila Milan na San Siru u nekoliko navrata, pa i nedavno protiv Rome.

Trenutno nije na nivou daleko poznatije koleginice iz Italije Dilette Leotte, no i njenoj se ljepoti dive mnogi...

Oglasi

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
Niti je Sindi Kraford glumica niti ova može prići Dileti...
8 0
stranputica
Hvala stručnjacima za Dilettu na ovim neprocjenjivim komentarima :)
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi