I Balkan ima svoju Dilettu: Novo lice na TV-u, ali već je bila sa dvojicom slavnih sportista

Valentina Miletić sve popularnija

I Balkan ima svoju Dilettu: Novo lice na TV-u, ali već je bila sa dvojicom slavnih sportista

Edmir Škorić

Hrvatska voditeljica i novinarka Valentina Miletić dosta podsjeća na Dilettu Leottu, Italijanku koja se smatra najpoznatijom sportskom reporterkom na svijetu.

Valentina, poput Dilette, zbog svog izgleda i svoje ljepote privlači veliku pozornost na stadionima u Hrvatskoj, a i svakodnevno se povećava broj njenih pratitelja na Instagramu.

Ipak, Valentina nije nepoznata, barem u Hrvatskoj. Ona se kroz medije provlačila jer je bila u vezi sa nogometašem Markom Livajom, a kasnije i sa teniserom Bornom Ćorićem.

Bivša manekenka se 2011. godine odlučila posvetiti sportskom novinarstvu, a osim na HNTV-u, radi i na Narodnom radiju te Areni Sport kao voditeljica.

U razgovoru za Story.hr govorila je o svom poslu, te načinu na koji joj često muškarci ulijeću porukama na Instagramu.

"To je virtualni svijet i ima svega, ljudi su malo slobodniji nego što bi to bili da te sretnu na ulici, ali ne mogu reći da sam nekad imala nekih većih problema. Postoji opcija block koja riješi takve probleme (smijeh), a uleti na Instagramu se danas svode na slanje vatrica ili onih zaljubljenih emotikona i to mi je pomalo smiješno".

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/CVFhjEuApqS/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CUz2tveoVNQ/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CT7HmYJKt0o/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CTCrmggqlys/[/instagram]

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/COPugoyHk73/[/instagram]

Top Komentari

Lewa_9
Da li je ovo sportski portal ili Instagram reklama?
9 0
Sars33
Jeste naredali slika, tobe...
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi