Ćiro otkrio tužne vijesti: Rak se proširio na kosti, supruga slomila kuk, kako da dođem u Travnik?

Bivši selektor reprezentacije BiH

Ćiro otkrio tužne vijesti: Rak se proširio na kosti, supruga slomila kuk, kako da dođem u Travnik?

E. Ganibegović

Nije tajna da je već dugo bolestan legendarni Miroslav Ćiro Blažević.

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine u opširnom razgovoru za RTL demantovao je da će doći u Travnik, barem za sada, ali i otkrio još tužnih vijesti.

"Gdje ću ići u Travnik u ovakvom stanju?! Vi novinari često napišete nešto što nema veze. Ovo je izravno i ovo je mjerodavno. Ne mogu ići u Travnik, ako je Bog htio da se oporavim i da to prestane otišao bih vrlo rado jer je u pitanju jedna vrlo draga osoba koja me pita da s njim snimim film o svome djetinjstvu, ali nemoguće je. Vezan sam uz toalet svakih 20 minuta", rekao je Ćiro uzrujano.

"Rak se prošetao do kosti tako da sam u jednoj vrlo teškoj situaciji, ali ću vam se pohvaliti kako me sve najveće klinike zovu da bi me tretirali, a ja odgovorno tvrdim da su najbolji liječnici na svijetu ovdje kod nas", dodaje.

"Tako sam sretan što ću vam iskreno odgovoriti. Sam se brinem o sebi, sam sve radim. Sretan sam da još mogu i da sam na nogama, ali sam sam kao ćuk. Supruga nije u dobrom stanju, pala je i slomila kuk. Ali nikada se ona o meni nije brinula, uvijek sam se ja brinuo o njoj, ali imam svoga sina, kada mi stvarno nešto zapne da ne mogu. On je tu", rekao je na pitanje ko se brine o njemu.

U ponedjeljak stižu novi nalazi i tad će Ćiro znati nove detalje vezane za svoje zdravlje. 

Top Komentari

user1571956549
Legendo vole te tvoji Bosanci.... Uz tebe smo.....
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti