Ćiro usred javljanja uživo počeo da psuje: Je*o ti pas mater

Legendarnog trenera iznervirao telefon

Ćiro usred javljanja uživo počeo da psuje: Je*o ti pas mater

Legendarni trener Miroslav Ćiro Blažević javio se uživo u emisiju RTL Danas nakon derbija Hajduka i Dinama, u kojem su Modri slavili sa 2:1.

Na početku svog javljanja, Ćiro je pohvalio sve učesnike derbija koji je, prema njegovom mišljenju, opravdao očekivanja, a onda mu je iznenada zazvonio telefon.

To je u sekundi iznerviralo Blaževića, koji je prekinuo svoj govor i počeo da psuje.

"Je*o ti pas mater. Ugasit ću ga, mater ti je*em", promumljao je Ćiro, nakon čega je voditelj povukao mikrofon ka sebi kako bi spriječio da još pokoja vulgarna riječ ne ode u program.

Na kraju javljanja, RTL-ov reporter Marko Vargek se izvinio gledaocima zbog neprimjerenog riječnika, a kako je to izgledalo pogledajte OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije