Bezdušni Pique opet slomio Shakirino srce: Pojavile se fotografije koje su je dotukle
Clara Chia Marti je u Piqueovom životu bila puno prije nego što se zvanično saznalo.

Novi dokaz prevare

Bezdušni Pique opet slomio Shakirino srce: Pojavile se fotografije koje su je dotukle

Eldar Ganibegović

Prošle godine pukla je jedna od najpoznatijih svjetskih veza. Sada su objavljene fotografije koje pokazuju da se prevara dogodila još 2021. godine, a navodno je Shakiru sve ponovo dotuklo.

U junu 2022. godine nakon 12 godina veze rastali su se bivši španski fudbaler Gerard Pique i kolumbijska pjevačica Shakira.

Bio je to jedan od najpoznatijih svjetskih parova, a njihova veza kao plod dala je dva sina, Milana i Sashu.

Nedugo nakon raskida saznalo se da je Pique varao Shakiru s mnogo mlađom Clarom Chijom Marti, a izgleda da se "sapunica" nastavlja i u 2023. godini.

Prije nekoliko sedmica objavljeni su dokazi kako je Clara Chia Marti u život Španca ušla još i mnogo prije raskida, tačnije u augustu 2021. godine.

Pique je davao jedan intervju preko Zooma svom i Shakirinom domu. Dok je Kolumbijka bila na putu, na intervjuu se jasno vidi da je Clara Chia u njenom domu.

Taj video kao dokaz je objavljen nedavno, a sada su se javile osobe koje tvrde da je to samo još jedan u nizu događaja koji je psihički dotukao Shakiru.

"Shakira je shrvana nakon što je vidjela slike ove žene koja se osjećala kao kod kuće u mjestu gdje je umjetnica živjela sa Gerardom Piqueom i djecom", rekao je izvor za stranicu Six.

"Porazno je saznati da je Piqueova veza sa Clarom Chiom počela mnogo ranije nego što ste ikada zamislili", dodao je spomenuti izvor, pozivajući se na kolumbijsku umjetnicu. 

Shakira i Pique su, inače, pred kraj 2022. godine ratifikovali sporazum o skrbništvu nad djecom koja će živjeti sa majkom u SAD-u, a otac će imati pravo da ih posjeti kada god to poželi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi