Shrvanoj Shakiri se javila Messijeva Antonela i pružila joj prijeko potrebnu podršku
Shakira objavila emotivnu poruku, u komentarima joj se javila Messijeva supruga.

Mali znak pažnje

Shrvanoj Shakiri se javila Messijeva Antonela i pružila joj prijeko potrebnu podršku

Eldar Ganibegović

Nije svima na svijetu nova godina baš radosna i sretna. Neki su u 2023. godinu ušli u bolu i suzama zbog ljubavi koja odlazi, a u koju su uložili ono najbolje i maksimalno od sebe.

Vrlo dobro to zna Shakira koja je ostavljena od strane Gerarda Piqeua kojem je poklonila 12 godina svog života i dvoje djece.

Prošla godina joj je definitivno najteža u životu, a da vrijeme ne liječi rane pokazala je i u poruci koju je povodom Nove godine objavila na Instagramu.

"Iako su nam rane i u ovoj novoj godini otvorene, vrijeme ima ruke hirurga. Čak i ako nas je neko izdao, moramo nastaviti vjerovati.

Suočeni s prezirom, nastavite cijeniti sebe. Jer ima više dobrih ljudi nego loših. Više empatičan od indolentnih ljudi.

Manje ih odlazi, a više ih ostaje uz nas. Naše suze nisu na otpad, one zalijevaju zemlju na kojoj će se roditi budućnost i čine nas ljudskijima, da usred slomljenog srca možemo nastaviti da volimo", napisala je Shakira. 

Oglasi

Neočekivano, njoj se u komentarima javila supruga Lionela Messija, Antonela Roccuzzo. 

Ostavila joj je mali znak podrške i ljubavi u vidu tri emotikona srca koja je dodala u komentar koji je objavila.

  

Komentar Antonele na Shakirinu objavu. 

Da li je raskol između Gerarda Piquea i Lionela Messija razlog Antoneline reakcije ili njihovo prijateljstvo o kojem se nije mnogo pisalo, ostaje da se vidi i nagađa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi