Jadno, sramotno i ponižavajuće: Nova Piqueova djevojka zaplesala uz Shakirin hit

Šta je poruka?

Jadno, sramotno i ponižavajuće: Nova Piqueova djevojka zaplesala uz Shakirin hit

E. Ganibegović

Više nije tajna da Gerard Pique nakon rastanka sa Shakirom ima novu djevojku. 

Defanzivac Barcelone uplovio je u vezu sa 23-godišnjom studenciom Clarom Chijom Marti, s kojom je navodno i prevario Shakiru.

Španski fudbaler nedavno se prvi put pojavio u javnosti s novom partnericom, što je Shakiru jako ražalostilo i emocionalno povrijedilo.

Štaviše, Clara Chia je navodno objavila video koji se smatra više nego provokativnim prema kolumbijskoj pjevačici.

Tačnije, Chia se pojavila plešući uz pjesmu "Te felicito", Shakirin posljednji hit, a komentari nisu kasnili: "Kako je cool plesati na Shakirinu pjesmu", "Shakira je ljepša od tebe", bile su samo neki od njih, prenosi Marca.

[twitter]https://twitter.com/ITROriginal/status/1562281741628444672?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1562281741628444672%7Ctwgr%5E5c7bad49c59e901faf260f90440774f625da6b92%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.digisport.ro%2Fspecial%2Faroganta-la-adresa-shakirei-sau-inconstienta-ce-ar-fi-postat-clara-chia-noua-iubita-a-lui-pique-cat-tupeu-1873885[/twitter]

Oglasi

Inače, Pique i Clara po prvi put u javnosti su se nedavno pojavili na jednom koncertu.

Svjedoci su izjavili, za Mundo Deportivo, da Gerard Pique i Clara Chia Marti nisu bili sramežljivi u pokazivanju svoje ljubavi.

Slike su jako pogodile Shakiru, koja se "jako naljutila nakon što je vidjela oca svoje djece sa novom djevojkom u javnosti".

Kolumbijska pjevačica trebala je terapeuta te je nakon "sloma živaca" potražila specijalizovanupomoć.

Informaciju je otkrio Jordi Martin, poznati istraživački novinar iz Španije, blizak paru Shakira - Pique.

Top Komentari

Adnanos
Nije losa
2 0
EmirEmir111
Jos jedna rava, u ovom svijetu rava
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije