A bila je sretna žena: Paparazzo objavio fotografije "uništene" Shakire

Težak period u životu pjevačice

A bila je sretna žena: Paparazzo objavio fotografije "uništene" Shakire

E. Škorić

Nedavno su objavljene fotografije i video snimci na kojima se vidi kako Gerard Pique ljubi svoju novu djevoju, studenticu Claru Chiju Marti.

Nogometaš Barcelone se prvi put u javnosti pojavljuje sa svojom djevojkom, zbog koje se i rastao od Shakire, popularne kolumbijske pjevačice s kojom ima dvoje djece.

Iako se Shakira od Piquea razišla još u junu, navodno je ljuta što je on prekršio dogovor o tajnosti svoje nove veze godinu dana.

Shakira ne izgleda sretno, zapravo tužna je, očajna, barem tako tvrdi španski paparazzo Jordi Martin koji je podijelio Shakirine "tužne" fotografije dok parkom šeta u društu svoje dvoje djece.

Pratim Shakiru 12 godina. Pratio sam je diljem svijeta. Dan nakon što su slike Gerarda Piquea kako ljubi Claru obišle planetu, otišao sam do Shakirine kuće. Želim joj se zahvaliti jer znam koliko joj loše stvari idu.Parovi mogu prekinuti i apsolutno se ništa ne dogodi, ali Gerard se ponaša loše i uzrokuje štetu", napisao je autor fotografija.

Dodao je da je Shakira tražila da ne odgovara na pitanja o svojoj djeci dok ju je on ohrabrivao govoreći da će se "izvući iz toga".

Oglasi

Shakira i Gerard prekinuli su svoju 12-godišnju vezu u junu i ubrzo se otkrilo da Gerard potajno hoda s 23-godišnjom Clarom Chia Marti koja radi za njega. Pretpostavlja se da su se upoznali radeći na eventima u njegovoj produkcijskoj kući Kosmos.

Oni bliski novopečenom paru kažu da se viđaju već neko vrijeme. Shakira i Pique koji imaju dvoje djece - Milana (9) i Sashu (7), prvi put su se sreli 2010. nakon što se on pojavio u videu njene pjesme Waka Waka, objavljenoj za Svjetsko prvenstvo 2010. godine.

Nije otkrila razloge razlaza, ali par se složio oko privremenog dogovora o skrbništvu, unatoč tome što je Gerard želio da djeca ostanu s njim u Barceloni, a Shakira je željela da se presele s njom u Miami.

Shakira se također suočava sa vlastitom pravnom bitkom jer joj prijeti do osam godina zatvora ako bude proglašena krivom za navodnu golemu poreznu prijevaru od 12 miliona funti.

Promo

Top Komentari

SarajFK
A jes mi je zao. Rijecima ne mogu opisati tugu. Kako ce jadna prezivjeti sama sa 2 maksuma. Hoce li biti neka akcija da se pomogne unesrecenoj puscenici?
3 2
mujaga13
Kako god da izgleda ja bih nju ipak zenio za mene je zena Avion. Ljubim je
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi