Najurnebesniji video koji ćete vidjeti ovog mjeseca: Piqueova djevojka bi od stida u zemlju propala

Clara Chia se osramotila

Najurnebesniji video koji ćete vidjeti ovog mjeseca: Piqueova djevojka bi od stida u zemlju propala

E. Škorić

Gerard Pique i Shakira od ljeta nisu zajedno, ali iz dana u dan sve ih više ospjedaju novinari koji žele znati sve više detalja oko njihovog rastanka.

Podsjetit ćemo da je nakon 12 godina pukla ljubav između bivšeg nogometaša Barcelone i popularne pop pjevačice, koja nije htjela biti sa ocem svoje dvoje djece nakon što je saznala da ju je prevario.

Prema pisanju španskih medija, Shakira je navodno uhvatila Piquea sa drugom ženom, a ubrzo je sam nogometaš počeo javno izlaziti sa njom. Riječ je o 23-godišnoj Clari Chiji Marti. Ona i Pique često su zajedno, a Shakira kipti od bijesa i na sve načine želi da se osveti svom bivšem.

Kolumbijska pjevačica u svojim posljednjim hitovima jasno je poručila šta misli o Piqueu, koji nastavlja da živi kao da se ništa nije ni dogodilo, ali i on je pod velikim pritiskom i pod konstantnom opsadom od strane novinara.

Novinar je zatekao Piquea dok se šeta sa novom djevojkom ulicom, pa je počeo da ga ispituje. Većina pitanja su se jasno odnosila na njegov odnos sa Shakirom, sa novom djevojkom, a Pique se samo smijao i naravno izbjegavao da govori bilo šta na tu temu.

U videu koji traje oko dva minuta dogodila se jedna bizarna scena. Dok ju je držao za ruku, Chia se pokušavala sakriti od objektiva kamera, pa je u jednom trenutku udarila u oglasnu ploču ili saobraćajni znak (ne vidi se najbolje na snimku).

Oglasi

Trenutak kada se to dogodilo Pique se gromoglasno nasmijao, a Claria Chia je nastavila da se sakriva od novinara.

Par je ubrzano hodao dok se držao za ruke, a novinari na kraju nisu dobili ono što su tražili iako se mora priznati da su bili jako uporni ovaj put.

Shakira spremna na TV-u ispričati svoju priču

Prema novinaru Saul Ortizu iz "20 minuta" iz Španije, Shakira je sada spremna da ispriča svoju priču na TV-u. Kako navode spomenuti mediji, intervju bi se trebao održati čim se riješe zdravstveni problemi Shakirinog oca, Williama Mebaraka, koji će idućih dana biti podvrgnut hitnoj operaciji.

Portal Vinitantis objavio je kako južnoamerička umjetnica proživljava teške trenutke jer će njen voljeni otac ove sedmice ponovo morati na operaciju u privatnoj klinici u Barceloni.

"Ovog ponedjeljka je trebao ići na operaciju, no iz medicinskih razloga operacija je odgođena nekoliko dana. Prema izvorima s kojima ovaj medij radi, iako je operacija u planu, ona će biti obavljena samo ako je sigurno za njegovo zdravlje ", objavljeno je.

Top Komentari

user1671659289
Koja raspala glupača, samo znaju širiti noge za lovu
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi