Baš nemaju stida ni srama: Piqueovi prijatelji imaju poseban nadimak za Shakiru već godinama

Claru su dočekali raširenih ruku

Baš nemaju stida ni srama: Piqueovi prijatelji imaju poseban nadimak za Shakiru već godinama

E. Čaušević

Gerard Pique i Shakira se još uvijek nalaze u centru pažnje javnosti nakon što su prošle godine raskinuli ljubavnu vezu koja ja trajala 12 godina jer je popularna pjevačica saznala za prevaru nekadašnjeg igrača Barcelone. No, strasti oko njih se ne smiruju, a sada su se pojavile i informacije da Piqueovi prijatelji imaju već odavno poseban nadimak za Shakiru.

Shakira je ljetos saopštila da ona i Pique više nisu zajedno, ali u prvi mah nije željela otkrivati zašto se nakon 12 godina završila njihova ljubavna veza.

Ipak, ubrzo nakon toga potvrđeno je da je Shakira ostavila dojučerašnjeg igrača Barcelone nakon što je saznala da ju je varao s jednom uposlenicom svoje firme Kosmos. Riječ je o 23-godišnjoj Clari Marti s kojom je Pique trenutno u vezi.

On je Claru dovodio čak u zajednički dom kada bi Shakira bila na putovanju, ali je ona na kraju sve otkrila. Shakira je prije dvije sedmice objavila i pjesmu koju je posvetila Piqueu i njegovoj novoj djevojci i uopšte ih nije štedila.

Ova pjesma postala je nevjerovatan hit za kratak period, a Pique i Clara su se našli na velikom udaru javnosti zbog svega što su radili iza Shakirinih leđa.

Oglasi

Međutim, Pique je počeo da ismijava ono što je Shakira navela u pjesmi, a veliku podršku dobio je i od svojih bliskih prijatelja koji nisu krili sreću što on više nije u vezi s poznatom pjevačicom koju očito i nisu baš voljeli.

Španski tabloidi objavili su novi "prljavi veš" iz veze Piquea i Shakire, te su navodno otkrili da prijatelji bivšeg igrača nisu bili oduševljeni Shakirom i da im je smetalo njeno ponašanje.

Oni su sretni što su Pique i Shakira prekinuli jer ona nije voljela da se druži s njima, pa čak ni sa suprugama ostalih igrača Barcelone. Uživala je u privatnosti i nije dopuštala ni Piqueu previše da izlazi s prijateljima što je njima očito smetalo.

Nakon prekida vidjelo se da nije u najboljim odnosima ni s njegovim roditeljima. No, ono što je posebno zanimljivo jeste da Piqueovi prijatelji već odavno imaju poseban nadimak za Shakiru.

Već godinama su ga zadirkivali kako mu ona ništa ne dopušta, te kako za sve mora tražiti od nje zeleno svjetlo, a španski mediji pišu da su Piqueovi prijatelji za Shakiru zbog toga imali nadimak "šefica".

Njegovim prijateljima Shakira se od početka nije sviđala zbog svog ponašanja i stava prema njima i nije ni čudo što su bili sretni kada su oni prekinuli.

Također, španski tabloidi pišu da su za razliku od Shakire novu Piqueovu djevojku Claru prihvatili raširenih ruku. Navodno, ona ima mnogo "smireniji karakter" i njegovi prijatelji su je odlično prihvatili već od početka što sa Shakirom nije bio slučaj.

Shakira želi da se sve što prije završi i da konačno postignu dogovor oko skrbništva sinova Milana i Sashe jer joj je plan da s njima u budućnosti živi u Miamiju.

Top Komentari

Ecosport
Normalno da će im biti kao šefica jer je starija bar 10 godina od njih. I puno ozbiljnija za te degene.
3 1
stranputica
Slažem se. Da nije tako kao što jeste ne bi oženio 10 godinu stariju. A i ona je tu negdje sa njima....10 godina mlađi da ti pravi dijecu.....uostalom u takvim vezama nije primarna porodica nego celebrity-zam. *ebaji ih.....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi