Advokatica na finalu Lige prvaka izgledala kao djevojka lakog morala, niko je nije gledao u oči

Našla se na udaru kritika

Advokatica na finalu Lige prvaka izgledala kao djevojka lakog morala, niko je nije gledao u oči

Admin Čaušević

Finale Lige prvaka je utakmica koja se ne igra svaki dan te žene ili djevojke fudbalera nisu mogle propustiti takav događaj. To je bio slučaj i sa advokaticom Claudiom Scarpari.

Manchester City je u velikom finalu pobijedio Inter sa 1:0. Nerazzurri su pokazali zube Građanima te u milanskom klubu mogu svi biti ponosni na prikazano.

To je slučaj i sa Claudiom Scarpari čiji je muž na trenu bio zaista odličan. Riječ je o defanzivcu Francescu Acerbiju koji je u potpunosti zaustavio Erlinga Haalanda.

Atraktivna plavuša koja je po struci advokatica se na stadionu Kemal Ataturk pojavila u itekako atraktivnom izdanju i plijenija je pažnju muških pogleda.

Oglasi

Zanosna Italijanka se odlučila za crnu haljinu sa dubokim dekolteom te su njene grudi završile u prvom planu što potvrđuje i objava na Instagramu uz opis: "Bilo je to ludo iskustvo."

Ipak, morala se suočiti sa određenim kritikama u komentarima: "Malo dekoracije bi dobro došlo... To je stvar stila", poručio joj je jedan od fanova.

"Kada bi na studiranje medicine uložio upornosti kao što ulažeš na svaku moju fotografiju za svije godine bi bio hirurg", poručila je advokatica ovom fanu.

Inače, Francesco i Cladia su u vezi od 2020. godine, a do sada zajedno imaju dvoje djece i jednom drugom su najveća podrška.

Oglasi

"Upoznali smo se na plaži i ne bih znala što je učinio da me osvoji, jednostavno je bio svoj s tim osmijehom i tom simpatičnošću koju ima, ali znam da otkad smo se upoznali, nismo se mogli držati podalje jedno od drugog", rekla je ranije ona o svom dečku.

Kao što je poznato Acerbi je iza sebe imao itekako mnogo iskušenja, pa je tako u dva navrata izliječio rak, a imao je 28 godina kada je planirao u penziju zbog smrti.

Ipak, uspio je pobijediti sve poteškoće i može se reći da sada sa 35 godina živi život o kojem je sanjao kao dječak.

Top Komentari

789012455
Koga briga
0 0
Ne izgleda loše za advokaticu!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi