Niko nije iskoristio pet sekundi slave kao ova plavuša danas na Wembleyju, svi o njoj pričaju

Navijačica Manchester Cityja u centru pažnje

Niko nije iskoristio pet sekundi slave kao ova plavuša danas na Wembleyju, svi o njoj pričaju

E. Čaušević

Manchester City osvojio je danas FA Kup jer je u finalnoj utakmici na Wembleyju sa 2:1 pobijedio gradskog rivala Manchester United. No, tokom slavlja pažnju je ukrala navijačica Cityja, a njen potez koji je pokazala prema kameri je glavna tema na društvenim mrežama.

Na Wembleyju smo danas gledali fantastičnu finalnu utakmicu FA Kupa, a na kraju je trofej pripao igračima Manchester Cityja koji su sa 2:1 uspjeli da pobijede gradskog rivala.

Utakmica na kultnom stadionu nije mogla početi jer smo već nakon 12 sekundi vidjeli gol i to u mreži Manchester Uniteda.

U centru pažnje našao se Ilkay Gundogan koji je uspio fantastično da pogodi za 1:0 i veliko slavlje navijača Cityja.

Ipak, do kraja prvog poluvremena United je poravnao 1:1 golom Brune Fernandesa iz penala, ali to je od ovog tima bilo sve danas. City je početkom drugog dijela došao do 2:1 novim golom Gundogana koji je najzaslužniji što su Građani došli do trofeja FA Kupa.

Nakon utakmice upriličena je dodjela medalja i trofeja pobjedničkoj ekipi, a tokom slavlja u centru pažnje našla se i jedna navijačica Manchester Cityja.

Oglasi

Ova plavuša iskoristila je svoj trenutak slave kada je shvatila da je kamera snima i da će biti u direktnom prenosu.

Odlučila je da se promoviše na interesantan način, a njen potez koji pokazuje da ju zainteresovani kontaktiraju postao je glavna tema društvenih mreža i jasno je da je ona uspjela u onome što je željela.

Uspjela je izazvati reakciju na društvenim mrežama, a mnogi već pokušavaju pronaći njen profil na društvenim mrežama što dovoljno govori o tome da je navijačica Cityja dobro znala šta radi.

Što se tiče Cityja ovaj klub idućeg vikenda ima i meč sezone kada će igrati u Istanbulu veliko finale Lige prvaka protiv Intera. Ovaj meč se igra naredne subote s početkom u 21 sat.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676286668
Kuravela
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi