Advokatica sa finala LP otišla korak dalje: Bez šminke, gola pred ogledalom, u ruci mobitel..

Objavila je pikantnu fotografiju

Advokatica sa finala LP otišla korak dalje: Bez šminke, gola pred ogledalom, u ruci mobitel..

Admin Čaušević

Prava je rijetkost da žena poznatog fudbalera objavi svoje golo tijelo, upravo je to uradila Claudia Scarpari koja je po struci advokatica i supruga je defanzivca Intera, Francesca Acerbija. 

Pojedine dame se uopšte ne bune da na Instagramu objave fotografiju koja je na ivici od cenzurisanja, to je uradila 34-godišnja Claudia koja bi uskoro po treći put trebala postati majka. 

Claudia je svojim izgledom sa dubokim dekolteom bila u centru pažnje tokom finala Lige prvaka u Istanbulu kada je Inter izgubio od Manchester Cityja sa 1:0.

Mnogi navijači su okretali glavu za atraktivnom plavušom koja je sada odlučila otići korak dalje i obradovati svoje fanove. 

Oglasi

Atraktivna plavuša uživa na odmoru zajedno sa svojom porodicom, a na Instagramu je odlučila objaviti nagu fotografiju.

Ušla je u toalet, skinula se gola, stala pred ogledalo, uzela mobitel u ruku i fotografisala se kao od majke rođena. Fotografiju možete pogledati ovdje. 

Prije objave ikonom kita je prekrila svoje grudi kako ne bi bila blokirana te je njen profil na Instagramu još uvijek aktivan.

Inače, Francesco i Cladia su u vezi od 2020. godine, a do sada zajedno imaju dvoje djece i jednom drugom su najveća podrška, a uskoro će dobiti i treće dijete.

"Upoznali smo se na plaži i ne bih znala što je učinio da me osvoji, jednostavno je bio svoj s tim osmijehom i tom simpatičnošću koju ima, ali znam da otkad smo se upoznali, nismo se mogli držati podalje jedno od drugog", rekla je ranije ona o svom dečku.

Kao što je poznato Acerbi je iza sebe imao itekako mnogo iskušenja, pa je tako u dva navrata izliječio rak, a imao je 28 godina kada je planirao u penziju zbog smrti svog oca. 

Ipak, karte su mu se posložile kada je upoznao Claudiu s kojom proživljava svoje najljepše momente u životu.

Oglasi