Nezapamćene scene: Dječak mučki pretukao čovjeka na tribinama
Foto - Screenshot

Nevjerovatna scena

Nezapamćene scene: Dječak mučki pretukao čovjeka na tribinama

Midhat Šljivak

Sportski događaji odavno su postali mjesto gdje je možemo vidjeti mnogo više od samog sporta.

Posebno se to odnosi na tribine. Zagrijana atmosfera među navijačima često zna eskalirati i svjedoci smo brojnih sukoba između navijača.

Niko više nije siguran po dolasku na stadion. Sukobi su sve češći, a u Sjedinjenim Američkim Državama su obračuni navijača postali svakodnevnica.

Iz ove države nam dolazi još jedan nevjerovatan snimak obračuna. Nestvarno je to što glavnu ulogu u svemu ima 15-godišnji dječak.

Utakmica NCAA koledž fudbala između Clemson Tigersa i Georgia Tech Yellow Jacketsa nije donijela uzbuđenja na terenu. Clemson je lagano slavio 41-10, ali je zato na tribinama sve gorilo.

U jednom trenutku došlo je do žestoke tuče. Dječak od 15 godina uspio je nokautirati 22-godišnjeg muškarca s kojim je došao u sukob.

Oglasi

Nije poznato šta je dovelo do njihovog obračuna. Na snimku koji se pojavio vidi se kako dječak vješto izbjegava pokušaj udarca, a zatim i preciznim udarcem šalje protivnika na pod.

Zatim mu je zadao još nekoliko udaraca prije nego što je obračun prekinut i pokazao je zaista impresivne udaračke sposobnosti za jednog 15-godišnjaka.

Nevjerovatno je svakako da je većina gledalaca snimala i smijehom ispratila ovaj obračun na tribinama i niko nije želio ništa da preduzme.

Jedino je dečko koji je bio u pratnji 22-godišnjeg muškarca pokušavao da zaustavi borbi i na kraju je u tome i uspio.

Oglasi