Coleen objasnila zbog čega je oprostila Rooneyu prevaru

Prešla je preko svega

Coleen objasnila zbog čega je oprostila Rooneyu prevaru

Supruga Waynea Rooneyja, koji je nedavno uhvaćen u pijanom stanju sa djevojkom koja nije Coleen, oprostila je nevjeru engleskom fudbaleru.

Nakon što ju je Wayne prevario tokom trudnoće s njihovim četvrtim djetetom, Coleen je nekoliko puta fotografisana bez burme i činilo se kako je braku došao kraj, međutim odlučila je preći preko svega.

Coleen je poslije poduže šutnje i perioda u kojem nije željela komentarisati ništa vezano za supruga odlučila izreći sve što joj je na duši. Svoju priču je hrabro podijelila putem svog Facebook profila. 

"Prije nego što priče započnu, moram da kažem da ja nosim svoju burmu. Iako će mnogi možda reći da ne treba nikome ništa da objašnjavam, ja znam šta želim. Nisam se osjećala dobro noseći prsten i ne nosim ga uvijek, pogotovo kad idem u teretanu. Znam da mnogi ljudi smatraju da sam glupa jer ostajem u ovom braku, ali ja nisam glupa. Želim da radim na tome da uspije i ne, Wayne se ne vraća kući jer on nikad nije ni otišao."

Dodala je također da supruga neće primiti natrag u život kao da se ništa nije dogodilo.

"Nemam namjeru nabrajati njegove kvalitete, jer trenutno to ne zaslužuje, no jednu stvar moram mu priznati, a to je da je savršen otac. Napravio je smiješne i sebične pogreške, iz nekih je naučio, iz drugih, očito nije. No, ko zna, možda se i to promijeni."

Coleen i Wayne su inače u braku preko devet godina. Upoznali su imali kada su imali samo 12 godina, a vezu su započeli sa 16.

I ranije su imali probleme u braku, no sve prepreke su, kao i posljednju, uspješno prevazišli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi