Momku od 17 godina slavu ukrala rođena mama - Svi pričaju samo o njoj

Ostale im oči na Melanie

Momku od 17 godina slavu ukrala rođena mama - Svi pričaju samo o njoj

Midhat Šljivak

Mladi Kanađanin Connor Bedard odabran je kao prvi pik ovogodišnjeg NHL drafta i karijeru će ovaj 17-godišnjak nastaviti u Chicago Blackhawksima. Ipak, tokom drafta svu pažnju je pokupila njegova zgodna mama na koju su mnogi bacili oko.

Connor Bedard odabran je kao prvi pik NHL drafta. Ovom klincu koji ima 17 godina predviđa se velika karijera, a nju će početi u Chicago Blackhawksima.

Ipak, na draftu je Connor pao u drugi plan. Razlog što je tako je njegova majka Melanie. Ona je oduševila mnoge i komentari to jasno pokazuju.

"Mama Connora Bedarda. Wow", čest je komentar na društvenim mrežama, a neki od pratitelja NHL-a su dodali:

"Ja bih prvim pikom izabrao mamu"...

Oglasi

Melanie je nakon drafta govorila za zvaničnu stranicu NHL-a. Naravno, ponosna je na sve što je njen sin postigao.

"Teško mi je kao mami da ga gledam dok igra. Ne uživam previše jer uvijek razmišljam pod kakvim je pritiskom. Ne želim reći da ne uživam u njegovim igrama već sam pod stalnim stresom", istakla je Melanie i dodaje:

"Ponosna sam na njega, posebno kada nosi dres Kanade. Nešto je to najljepše što jedan roditelj može doživjeti", govori lijepa Melanie

Connor je uvijek imao veliku podršku roditelja i zahvalan im je na svemu što su mu priuštili.

"Otac mi je uzor i neko na koga se ugledam. Bez njega majke i sestre ne idem nigdje. Oni su zaslužni što sam tu", rekao je ovaj 17-godišnjak.