Cristiano prodaje vilu u Manchesteru za koju ga vežu lijepe uspomene
Vilu u Manchesteru Ronaldo posjeduje od 2006. godine i dosad je imao jednu neuspješnu prodaju. Sada je ponovo pokrenuo proces

Donio odluku

Cristiano prodaje vilu u Manchesteru za koju ga vežu lijepe uspomene

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo odlučio je prodati imanje koje posjeduje u Manchesteru.

Zvijezda Juventusa u ovom engleskom gradu posjeduje imanje koje je kupio 2006. godine za 3.85 miliona funti. Radi se o vili sa pet spavaćih soba, teretanom, jacuzzijem, kinom, te mnogim drugim stvarima za trening i zabavu.

Radi se o zaista impresivnom imanju, a Portugalac za njega traži 3.25 miliona funti, odnosno nešto manje od cifre koju je platio prije 12 godina.

Cristiano je i ranije pokušao prodati ovu vilu. Pustio ju je u prodaju 2009. godine, ali ju je ubrzo i povukao sa tržišta jer pravu cijenu nije mogao da postigne.

Ipak, sada je spreman i da izgubi određeni novac i da se konačno riješi imanja koje mu realno nije potrebno, ali za koje ga vežu lijepe uspomene jer se tu upravo izgradio kao fudbaler igrajući u Unitedu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije