Ronaldo francuskim krijumčarima marihuane služi kao oznaka za kvalitetu droge

Zanimljiv "ulov" francuske policije

Ronaldo francuskim krijumčarima marihuane služi kao oznaka za kvalitetu droge

Endin Čaušević

Francuska policija imala je pune ruke posla ovog vikenda, a u velikoj akciji zaplijenili su nekoliko kilograma marihuane.

Naime, u Marseilleu je policija izvršila nekoliko racija, a pronađeno je više kilograma droge. Posebno u centru pažnje našli su se paketi u kojoj je bila marihuana i to zbog Cristiana Ronalda.

Policija je pronašla nekoliko kilograma marihuane i ostala bez teksta kada su vidjeli Ronaldove sličice na ovim pakovanjima. Francuski mediji navode da krijumčari na taj način komuniciraju, odnosno stavljaju oznake kvalitete.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi