Radnik dobio priliku sjesti u Ronaldov omiljeni automobil vrijedan 2,1 miliona eura, pa ga uništio!

Kakav nesretnik

Radnik dobio priliku sjesti u Ronaldov omiljeni automobil vrijedan 2,1 miliona eura, pa ga uništio!

E. Škorić

Omiljeni automobil Cristiana Ronalda oštećen je tokom nesreće na Mallorci.

Automobil vrijedan čak 2,1 miliona eura zabio se u ulaz na gradilište, a njime je upravljao jedan od radnika.

Inače, Cristiano Ronaldo s porodicom uživa na Balearskim otocima nakon naporne sezone, a jedan od njegovih zahtjeva je bio da se njegov omiljeni i skupocjeni automobil doveze kako bi ga mogao koristiti.

Kako pišu novine 'Ultima Hora', u ponedjeljak oko 11 sati Bugatti Veyron se zapucao na ulaz u gradilište u ulici Alzina, u blizini bolnice Joan March, te je pretrpio značajnu štetu, a njime je dakle upravljao jedan od radnika koji je izgubio kontrolu nad vozilom iz nepoznatih razloga.

To je jako slabo prohodna cesta i nesreća je iznenadila susjede. Na mjesto nesreće, čiji uzroci još uvijek nisu poznati, izašli su Civilna prometna straža i mjesna policija Bunyola.

Portugalska zvijezda posjeduje mnoge luksuzne automobile, pa će nekako već naći način da preboli štetu na jednom od njih, ali sigurni smo da nesretnom radniku neće biti lako nakon svega, bez obzira da li bio kriv ili ne za izazvanu nesreću.

Top Komentari

Neka otjera Hisi Limaru u Pasalice, nece se znat da je bijo udaren garantijem. Al prvo nek vidi za cijenu mozda ce mu bit skupo.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi