Sin je pokušao da kopira oca, pa se propisno obrukao

Cristiano Ronaldo jr.

Sin je pokušao da kopira oca, pa se propisno obrukao

E. Ganibegović

U ljeto 2021. godine Cristiano Ronaldo se vratio u Manchester United, a sa sobom je poveo i sina koji igra za U12 tim Crvenih đavola.

Cristiano Ronaldo Jr. (12) nada se da će krenuti očevim stopama. Pokušava se istaknuti u svakoj utakmici Machester Uniteda koju igra.

U posljednjoj utakmici U12 tima Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo Jr. pokušao je izvesti slobodan udarac baš kao i njegov otac. Napravio je prepoznatljiv Cristianov raskorak, dugo se namještao, a onda je uslijedio šut. 

Udarac Portugalca nije završio baš onako kako je mladi fudbaler želio. Pogledajte kako je to izgledalo.

Rođendanska čestitka Ronalda sinu

Zvijezda Manchester Uniteda svom je sinu rekla da želi kad-tad igrati s njim u istoj momčadi. Inalče, Cristiano Jr. je član U12 ekipa Manchester Uniteda.

Cristiano Jr. impresionira u omladinskim selekcijama gdje ima vrlo dobre nastupe u U12 uzrastu Crvenih vragova. Zvijezda Manchester Uniteda sanja o igranju na najvišoj razini do 42. godine, kada će njegov sin napuniti 17 godina.

"Sretan rođendan, sine! Kako vrijeme brzo prolazi! Zaigrat ćemo zajedno kad-tad, zar ne?! Najvažnije je da i dalje budeš isti dečko velikog srca. Čestitam sine! Babo te voli", napisao je Cristiano Ronaldo na društvenim mrežama.

Top Komentari

DadiG
Obrukao se što je promašio go što se stalno dešava I u profesionalnom fudbalu. I da jeste nešto strašno napravio kako te nije stid to pisati o djetetu?
4 0
Dr.Lehrer
"Babo te voli" ???? oooo ****eem ti sudija majkuuu...
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi