Cristiano Ronaldo je objavio fotografiju i otkrio pravu istinu o odnosu s Georginom

Treba li bolji dokaz?

Cristiano Ronaldo je objavio fotografiju i otkrio pravu istinu o odnosu s Georginom

Edmir Škorić

Već nekoliko dana traju glasine o tome da Cristiano Ronaldo nema namjeru više biti s Georginom Rodriguez i da među njima odavno nema ljubi, no da li je baš tako? Fotografija koju je objavio sam Ronaldo na Instagramu otkriva pravu istinu.

"Živjela ljubav", napisao je uz godinama jedan od najboljih svjetskih nogometaša uz fotografiju na kojoj se vidi kako par uz poljubac i nazdravlja.

"Ovo je fotografija za sve one koji pričaju o prekidu", uslijedio je jedan od komentara. Mnogi smatraju da je ovo bio Ronaldov najbolji odgovor kritičarima.

Pisalo se da je Ronaldo imao svađu sa Georginom i da je par u velikoj krizi, te da sve to traje već neko vrijeme, još otkako je on otišao u Saudijsku Arabiju.

Ronaldu navodno idu na živce Georginini stavovi, a čini mu se da influencerica s 49 miliona pratitelja na Instagramu, postaje jako sebična i razbacuje se novcem.

Oglasi

Najžešće kritike na Georginin račun s medijima je podijelio Leo Caeiro, prijatelj Ronaldove majke Marije Dolores dos Santos Aveiro. Poznato je da ona Georginu krivi za kvarenje njenog odnosa sa sinom i unošenja razdora u porodicu.

"Već mjesecima govorim da nisu dobro i da mi se čini kako će prekinuti. Stvarno mu je dojadila to je prava istina",rekao je Caeiro za Marcu.

Ronaldo je sada odlučio prekinuti sve te glasine i jasno poručiti da je Georgina osoba koju voli, poštuje i koju želi pored sebe u životu.

Očigledno su informacije o prekidu pogodile i Georginu. Odlučila je javno reagovati i prozvala je ljubomorne ljude putem Instagrama. Učinila je to u kasnim večernjim satima.

"Ljubomorni izmišljaju priče, a tračare ih šire", poručila je Georgina prije nekoliko dana na Instagramu.

I da raskine s Ronaldom Georgina neće ostati gladna ni u kojem slučaju, pa će tako dobiti čak 35 posto imovine koju ima portugalska zvijezda, iako nisu u braku.

Oni skupa imaju dvije kćerke. To joj garantuje finansijsku sigurnost do kraja života i navodno bi mogla inkasirati nevjerovatnih 350 miliona eura.

Ipak, za sada od rastave očigledno nema ništa. Posljednja objava Portugalca to i dokazuje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi