Zavela Ramosa, pa Ronalda, ali treći fudbaler joj je uništio život: "Ja umirem, a njega nigdje..."

Otkrila je šokantne detalje svoje životne priče

Zavela Ramosa, pa Ronalda, ali treći fudbaler joj je uništio život: "Ja umirem, a njega nigdje..."

A. Čaušević

Cristiano Ronaldo i Sergio Ramos su dugo godina dijelili svlačionicu Real Madrida, a prije toga su bili i sa djevojkom kojoj će se život nakon veze sa trećim fudbalerom pretvoriti u pakao.

Ronaldo (38) je posljednjih dana u centru pažnje zbog krize u njegovoj vezi sa Georginom Rodriguez, a prije nego što je stupio u vezu sa Španjolkom 2017. godine promijenio je veliki broj djevojaka.

I Sergio Ramos (37) je dugi niz godina u braku sa Pilar Rubio s kojom je i osnovao porodicu, a na početku karijere slovio je zavodnika baš kao i njegov bivši klupski saigrač.

Ramosa je još 2007. godine uspjela da zavede Nereida Gallardo, poznata španska "lovkinja" na bogate. Bilo je to u mjesecu novembru kada su njih dvoje imali avanturu za jednu noć.

Ronaldo i Nereida su bili zajedno 2008. godine

Ubrzo nakon toga Nereida je završila sa Ronaldom. Internet je bio prepun fotografija atraktivne Španjolke i tadašnje zvijezde Manchester Uniteda. Tada je na scenu stupila Dolores Aveiro te je odvojila svog sina od pohotne brinete.

"Cristiano svoju mamicu Dolores zove svaki dan, stoga me ne bi čudilo da mu sljedeću djevojku izabere mama", svojevremeno je ispričala Nereida koja je nakon raskida za Portugalca rekla i da je kukavica.

Oglasi

Nastavila je da Nereida da traga za srodnom dušom, a na trećeg fudbalera je naletila 2012. godine. Bio je Goncalo Quinaz, portugalsko krilo koje nije imalo zapaženu karijeru.

Nakon raskida Ronaldo nije dao Nereidi da mu se približi

Ovaj čovjek je Nereidi život pretvorio u pakao i to nakon što je ona zatrudnila. Goncalo uopšte nije vodio brigu o njoj i njenoj trudnoći.

"Rekao je da je sa mnom bio tri godine. Počeli smo izlaziti u martu 2012. Ostala sam trudna u novembru i naša je veza definitivno završila u aprilu 2013. Prije toga smo je završili još puno puta. Početak moje trudnoće bio je pakao."

"Nastavila sam zahvaljujući porodici. Bila sam nekoliko puta hospitalizirana zbog dehidracije, jer sam povratila sve što sam pojela i popila u prva četiri mjeseca trudnoće. Gdje je bio? Je li dolazio u bolnicu? Ne! Mogla sam nabrojati još hiljadu i jedna stvar..."

Neirida je poslije toga rodila danas 10-godišnjeg sina Nairona, a u međuvremenu je upoznala i biznismena Carlosa Vargasa za kojeg se vjenčala 2015. godine, a u međuvremenu je dobila i još jedno dijete s njim.

Goncalo je ponovo pokušao ući u njen život tako što je tražio skrbrništvo nad sinom, ali je sud dijete dodijelio majci.

Danas 40-godišnja Nereida se u centru pažnje prije nekoliko mjeseci nakon što se njena majka borila sa rakom, a na njenu sreću uspjela je dobiti tu životnu bitku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi