Ronaldo ne smije zavrnuti ni sijalicu u svom domu, razlog je apsurdan

Georgina sve otkrila

Ronaldo ne smije zavrnuti ni sijalicu u svom domu, razlog je apsurdan

A. Čaušević

Georgina Rodriguez je otkrila neke od zanimljivosti iz privatnog života Cristiana Ronalda.

Koliko god to zvučalo nevjerovatno, ali Cristiano Ronaldo je vjerovatno jedini mušakarac na svijetu koji ne mijenja sijalice u svom domu.

Rođena Argentinka je govoroila o privatnom životu kazavši kako je ona ta koja obavlja većinu kućanskih poslova.

Kazala je kako je i ona zadužena za mijenjaje sijalica jer Ronaldo ne želi da se penje na merdevine pošto se može povrijediti.

"Cristiano je super otac i muž o kojem sam mogla sanjati. On ne kuha, ali zaslužuje tanjih tople hrane nakon svakog jutarnjeg treninga", kazala je Georgina.

Oglasi

"Imamo šefa kuhinje i ponekad ja kuha. Promijeniti sijalice u našem domu je nemoguće jer imamo jako visok plafon."

"Da ste Vi Cristiano Ronaldo, da li biste mijenjali sijalice na visini od 6 metara? Bolje ne. Brinite se za sebe i posvetite se da budete najbolje u onom što radite."

"Ja ću se pobrinuti za ostalo. Učinit ću da sve funkcionište. Pobrinut ću se za dom i porodicu", poručila je Georgina.

Kao što je od ranije poznato Georgina je radila u butiku uz sedmičnu platu od 300 eura kada je upoznala Ronalda. U sretnoj vezi su već dugi niz godina.

Zahvaljujući svojoj ljepoti i izgledu zauvijek je kupila Portugalca, a najpoznatiji fudbaler svijeta joj je omogućio maksimalno luksuzan život.

Top Komentari

Zoilomas
Al -fakat
2 0
Bereta
Zovi mene,ja cu ti zavrnuti sijalicu ali i Georginu pa ti izvoli
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi