Ronaldo žestoko uzvratio udarac nakon optužbe za silovanje
Foto - Instagram

Traži odštetu

Ronaldo žestoko uzvratio udarac nakon optužbe za silovanje

M. Šljivak

Slavni portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo oslobođen je nedavno optužbi za silovanje koje je podnijela Kathryn Mayorga.

Američki sud odbacio je i drugu tužbu Mayorge protiv zvijezde Manchester Uniteda za događaje koji su se desili u Las Vegasu 2009. godine.

Mayorga je od Ronalda tražila višemilionsku odštetu za navodno silovanje. CR je od samog starta poricao optužbe, ali joj je ipak isplatio 375.000 dolara odštete.

To joj nije bilo dovoljno. Odlučila je tražiti više novca, tužila je planetarnu zvijezdu, no na kraju je sud donio odluku u korist Ronalda.

Cristiano je nakon svega što je prošao odlučio uzvratiti udarac. Njegov advokat Peter Christiansen zatražio je od sutkinje Jennifer Dorsey da donese odluku po kojoj bi advokat Kathryn Mayorge, Leslie Mark Stovall, platio odštetu od 626.000 dolara zbog gubljenja slučaja.

Očigledno u Ronaldovom timu smatraju da je advokat Stovall odgovoran za činjenicu da se njegov klijent morao braniti odo gnusnih optužbi i sada se traži odšteta od više od 600.000 dolara.

Stovall za sada nije odgovorio na optužbe, ali to će morati da učini do 8. jula.

Top Komentari

MaDaj
Cijeli slučaj komičan. Otišla u policiju i rekla da je silovana. Nije rekla ni gdje se to desilo ni ko je počinitelj. Onda potpisala i ona i Ronaldo dogovor da joj isplati lovu I da se zaboravi cijela stvar. I onda procuri sve u javnost i ona Tuži Ronalda jer smatra da je on namjerno procurio informacije da bi narušio njen ugled… hahaha pa šta je drugo sutkinja mogla uraditi nego izbaciti cijeli slučaj? Eto sutra ja tužim dzeku da je narušio moj ugled anonimusa hahahaha
2 2
Sars33
***** jedna
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi